| My Linux HOME |
Gallery
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() ![]() ![]() |
|
Posted: Jun 21 2006, 10:05 PM
|
|
|
Group: Posts: Images: Comments: Member No.: Joined: -- Distro: Dapper Drake Warn: (0%) ![]() |
La o conferinta din japonia un laptop Dell a luat foc si a ars mocnit timp de mai bine de cinci minute. Si ce ar fi o asemenea stire fara poze?
![]() ![]() Sursa [in pacate TheInquirer] |
|
Posted: Jun 21 2006, 10:22 PM
|
|||
|
Group: Posts: Images: Comments: Member No.: Joined: -- Distro: Bluewhite64 12.0 Warn: (0%) ![]() |
Cine are un laptop sa-si cumpere o masutza protectoare |
||
|
Posted: Jun 21 2006, 11:58 PM
|
|
|
Group: Posts: Images: Comments: Member No.: Joined: -- Distro: Fedora Core 6 Warn: (0%) ![]() |
Bine ca nu-l tinea pe brate.
|
|
Posted: Jun 22 2006, 01:14 AM
|
|
|
Group: Posts: Images: Comments: Member No.: Joined: -- Distro: [K][B]Ubuntu Warn: (0%) ![]() |
poate o activat modulul "Mi frig"
|
|
Posted: Jun 22 2006, 07:31 AM
|
|
|
Group: Posts: Images: Comments: Member No.: Joined: -- Distro: Kubuntu 6.06 Warn: (0%) ![]() |
Calitatea japoneza iesa la evidenta.Nu cred ca va afecta prea mult vanzarile de laptopuri dar le va da batai de cap inginerilor.
|
|
Posted: Jun 22 2006, 01:12 PM
|
|||
|
Group: Posts: Images: Comments: Member No.: Joined: -- Distro: BSD, Solaris, Windows Warn: (0%) ![]() |
De unde stii tu ca notebookul a fost fabricat in Japonia? Sau macar ce stii despre "calitatea japoneza"? Daca n-ai nimic de scris mai bine sa nu scrii nimic. |
||
|
Posted: Jun 22 2006, 01:24 PM
|
|
|
Group: Posts: Images: Comments: Member No.: Joined: -- Distro: Zenwalk / SLED10_64bit / ? Warn: (0%) ![]() |
m?su?e din azbest unde g?sim?
|
|
Posted: Jun 22 2006, 01:38 PM
|
|||||
|
Group: Posts: Images: Comments: Member No.: Joined: -- Distro: Kubuntu 6.06 Warn: (0%) ![]() |
Avand in vedere ca era o conferinta in Japonia logic ar fi folosit notebook-uri japoneze iar daca laptopul a luat foc calitatea ar fi pe primul plan, ca doar nu poti pune in mijlocul unei conferinte gaz pe el si sa izbucneasca in foc. |
||||
|
Posted: Jun 22 2006, 01:54 PM
|
|||
|
Group: Posts: Images: Comments: Member No.: Joined: -- Distro: BSD, Solaris, Windows Warn: (0%) ![]() |
Pana cand nu stii nimic despre conditiile incidentului, n-ai voie sa scrii asemenea lucruri. Poate ca aparatul respectiv a fost lasat pe seama unui utilizator prostut... Poate ca era ceva cu retea electronica.. nu stim |
||
|
Posted: Jun 22 2006, 02:03 PM
|
|
|
Group: Posts: Images: Comments: Member No.: Joined: -- Distro: Slackware & others Warn: (0%) ![]() |
mai, ale dreaqu fetze de masa, ca alea n-au ars asa tare, la asa flacari, ar fi trebuit sa ia foc toata masa
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |